Historia


Historia

 

Denna ras har funnits i mitt liv sen jag föddes. Min mormor Åsa Ericsson som bor i Trollhättan har under sin livstid haft 3 franska bulldoggar, kommer man hem till henne kan man hitta mycket roligt om frallor.


  


Jag växte upp i Västerås med min mamma och pappa, Lena & Per. De hade dock inga franska bulldoggar, bara shih tzu, ett par stycken genom åren. En ras som inte riktigt fallit mig i smaken. Men hundmänniska har man ju blivit.

 

Allt startade när vår familj skaffade 1 liten hanvalp och snart hade vi 2 hanar. Utställningsintresset tog fart och man satte sig in allt mer i rasen.

 

Mina tankar på en liten tik kom något år senare och då fastnade jag för liten fawn flicka som jag fick följa från dagen hon föddes och hon hämtades på min dotters födelsedag.

 

Utställningar har blivit ett stort intresse. Något speciellt att dela med mina hundar och vänner som har fransk bulldogg. Träna med hunden på ett annat sätt än att de bara ska fungera med oss i vardagen. Finns så mycket roligt man kan göra tillsammans med sin fralla.

 

Åren gick och jag bestämde mig för att kunna förgylla vardagen för någon annan med att få hem sin lilla valp och dela sin tid med något så fantastiskt som en fransk bulldogg.

 

Mitt kennelnamn har jag tillägnat min barn Liam & Amidala.

Kort och gott blev det "Liamidalas"

 

Mvh Madelene Jacobsson

20190423

Bergman söker nytt hem.

NV JV-18 Gurlis Awesome


Då vi ev kommer sluta föda upp frallor är Bergman till salu. Mycket trevlig hane på 20 månader. Han går bra ihop med andra hundar, drar inte kommel, passar till utställning och blev norsk juniorvinnare 2018. 

Patella och hjärta utan anmärkning. 

Vid seriöst intresse skicka mail med information om er samt vad ni har att erbjuda Bergman. 

madelene.jacobsson@liamidalas.se

0735320869